Els bibliotecaris ens ensenyen

Biblioteques

Els bibliotecaris són un dels actors fonamentals en aquest Diploma. Carme Fenoll, anteriorment Cap del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i en l’actualitat  a la Biblioteca de Palafrugell, és professora d’aquest postgrau.

El Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana  i Subdirecció General del Llibre, Arxius i Biblioteques de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports de Generalitat Valenciana són dues de les entitats col·laboradores del Diploma.

I els bibliotecaris valencians, catalans i mallorquins han cursat, amb  molt d’èxit, aquest postgrau propi de la Universitat de València dedicat a la lectura, l’educació literària i la literatura per a infants i joves.

En les diferents edicions del Diploma hem organitzat encontres amb els principals actors de l’ecosistema de la lectura, del llibre i de la biblioteca. Aquests encontres només els compartim amb les persones matriculades en el postgrau i amb aquells que van cursar-lo en edicions anteriors, a través de la Comunitat del Diploma.

En la sisena edició, en col·laboració amb Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana vam organitzar una taula redona amb Isabel Marquina Ventura, de la Biblioteca Pública Municipal de Mislata, Inmaculada Taza de la Biblioteca Pública Municipal de Llíria i Paco Rodrigo i Comes de la Biblioteca Pública Municipal de Massanassa i la coordinació de la presidenta del Col·legi, Alicia Sellés Carot.

En aquesta ocasió sí que compartim amb tots vosaltres el contingut de l’encontre. Ací us deixem les intervencions de la taula redona…

Podeu ampliar-ne la informació:

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.