Fundació Bromera per al Foment de la Lectura

Fundació Bromera

 

En aquests temps que ens ha tocat viure, també rebem bones notícies.

En aquesta desena edició #XDiplomaLIJ que començàrem ara fa més d’un mes, una part de la direcció i de la coordinació del Diploma hem tingut la sort de poder assistir a la 6a trobada de professorat de valencià Transformació digital: eina fonamental per a la innovació educativa organitzada per la Fundació Bromera, un dels nostres col·laboradors més estimats.

Amb Rosa Mengual al capdavant, i ben acompanyada per Maria Viu, Sandra Capsir i Míriam Salvador, hem pogut gaudir de ponents tan interessants com ara els docents Cristian Olivé, Enric Senabre o Lola Moreno.

Enguany la ubicació escollida ha estat el Menador Espai Cultural a la ciutat de Castelló. No obstant això, a més del públic presencial, la trobada ha comptat també amb un públic virtual que ha pogut compartir reflexions, emocions i dubtes amb els ponents a través del seu canal YouTube de la Fundació.

Les mascaretes no han sigut impediment a l’hora d’interessar-nos per les alternatives proposades per treballar l’educació literària a través de les xarxes socials o els videojocs, ni tampoc la importància del respecte i de la no-por a equivocar-se a l’aula. Tot forma part del procés d’aprenentatge i la lectura és un dels seus protagonistes.