Maite Monar van Vliet. Codirectora del postgrau

Maite-Monar-van-Vliet-2-concentrate

Vaig començar treballant d’assessora lingüística per a Radiotelevisió Valenciana, als pocs anys em vaig passar al món de la docència que és on sempre vaig desitjar treballar.

Sóc professora de secundària, doctora en Filologia Catalana i durant quatre anys he sigut la secretària tècnica del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, participant en l’elaboració del pla de foment de la lectura Llegim, llegim, llegim. A més, a la Universitat de València, he sigut professora associada en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

Col·laboradora en la creació de llibres de text de llengua i literatura d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, d’articles de divulgació i de propostes didàctiques de literatura juvenil per a diverses editorials. Coordinadora de l’obra Com triomfar amb els TIC en la promoció lectora, un manual que ofereix un ventall de pràctiques lectores amb l’ús de les tecnologies i el treball conjunt d’educadors i educands.

Impartisc ponències i cursos de formació per a docents, bibliotecaris i llibreters, en els quals sempre em retroalimente. Compartir aprenentatges i experiències dutes a terme és la millor manera d’enriquir el nostre treball. M’apassiona realitzar projectes col·laboratius interdisciplinaris on els adolescents, la lectura, la biblioteca i la tecnologia són els protagonistes.

Actualment coordine el projecte Pigmalió de l’IES Joanot Martorell, per tal de millorar la convivència al centre educatiu i la participació activa de l’alumnat.

Més informació al meu lloc web MaiteMonar
Instagram Twitter Facebook