Andrea R. Lluch. Coordinadora del postgrau

andrearlluch

Soc llicenciada en Periodisme i Màster oficial en Gestió Cultural. Des de 2002 treballe en el sector dels mitjans de comunicació: ràdio, televisió, premsa, gabinets… A partir de 2005 m’especialitze en el que avui és la meua gran passió: la comunicació, la creació de continguts i l’edició en xarxa.

Són moltes les empreses, organitzacions i professionals que confien (i han confiat) en el meu treball per construir continguts, elaborar noves estratègies de màrqueting global i, com a conseqüència, definir-se i, sobretot, reinventar-se.

La majoria de les empreses, organitzacions i professionals treballen en l’àmbit de la cultura, de la lectura, de la biblioteca i de la literatura. Per exemple:

Durant quatre anys vaig ser la responsable de comunicació de Perifèric Edicions. Com a conseqüència del meu treball, el blog Anatomia de la Edición destacava la marca com una de les editorials més populars a Facebook el 2010, a més, vam quedar finalista en els Premis Blocs Catalunya 2010 organitzat per Stic.cat. Podeu consultar l’estratègia de comunicació i de continguts que vaig dissenyar per a la marca en el meu TFM (Màster oficial en Gestió Cultural) Slideshare.

En l’àmbit de la lectura, he dissenyat i executat l’estratègia comunicativa a la xarxa en el Centro Virtual Leer.es, projecte del Ministeri d’Educació, i al Pla Lector de Santillana Infantil i Juvenil Llegir és un bon pla.

En el de la Biblioteca Escolar, he exercit la docència durant cinc anys al Curso de Especialización en Proyectos de Lectura y Biblioteca Escolar en el Campus Virtual de la OEI, Organización de Estados Iberoamericanos. Una de les prioritats del curs és potenciar la comunicació i difusió de les biblioteques escolars a través de la xarxa.

Altres activitats relacionades amb la lectura són les crítiques literàries que he escrit per revista L’illa editada per Bromera Edicions i per a la Revista Lletres Valencianes, publicació de la Conselleria d’Educació.

Si vols conèixer més projectes en els que he participat pots consultar aquest enllaç.

Més informació en www.andrearlluch.com 

Linkedin –  Facebook – Twitter –  Instagram – Youtube – Slideshare.