REALITZAR PREINSCRIPCIÓ

Reserva des d’ací ara mateix la teua matrícula per a 2023.
Preinscripció al curs fins el 29/09/2023.
Preinscriure's

Dirigit a docents de secundària, primària i infantil, bibliotecaris, llibreters, treballadors d’editorials, treballadors de les àrees culturals dels ajuntaments, graduats en Filologia, Documentació, Humanitats, Pedagogia i Magisteri.

Veure programa/temari

Home 2

Taules redones

7 setembre, 2015

HomeCulturalijFace

Gran activitat xarxes socials

7 setembre, 2015

Home 3

Entrevistes

7 setembre, 2015

bibliotecaris_videoconf

Videoconferències

7 setembre, 2015

540
Estudiants
12
Edicions del Diploma
775
Hores de formació
20
Professors universitaris i els millors professionals

Formació en línia

Marca el teu propi ritme d’aprenentatge, des de qualsevol lloc, i amb la màxima flexibilitat horària. Tot això en un entorn dinàmic en què podràs adquirir i intercanviar coneixements amb altres interessats i experts.

Materials i recursos multimèdia

A través de l’Aula Virtual, disposaràs material didàctic i recursos multimèdia per complementar els teus coneixements (videoconferències, enllaços d’interès…).

Comunicació constant

L’eix fonamental en la formació en línia és el seguiment personal que duen a terme els tutors del curs, a través de diverses eines de comunicació, com els fòrums, els xats i la missatgeria interna.

Videoconferències

Gràcies al nostre sistema de videoconferències, podràs gaudir d’una sessió presencial des de qualsevol lloc. I si no pots assistir en directe, quedarà enregistrada perquè la pugues veure quan vulgues.

Testimonis

"Personalment em vaig apuntar a aquest diploma ja que volia fer un postgrau profitós i una mestra meravellosa que vaig tindre a l'institut i que ara som amigues me'l va recomanar, així que no ho vaig dubtar i ací estic acabant el curs. M'ha somblat molt interessant, poder rebre tanta informació de tants llocs i tantes persones especialitzades en el seu tema és genial. Llevant d'alguns problemes tècnics que són completament normals a formats on­line, no tinc massa més que dir, només que és cert que encara que jo haja volgut enfocar tots els temes cap a infantil alguns són més per a secundària o batxiller, però si vols i treballes es poden adaptar. Moltes gràcies per tot i m'ha agradat molt participar d'aquesta cinquena edició."

− Inés Bodi Paul

"Des del meu punt de vista com a docent, m'agradaria recomanar totalment aquest Diploma. Em vaig apuntar perquè m'agrada molt llegir, la literatura i fomentar la lectura a classe i als més menuts, ja que pense que és essencial fer­ho en aquestes edats. Aquest curs m'ha ajudat molt a dur endavant projectes en aquest sentit, ens ha aportat una gran quantitat de recursos per a treballar en l'aula, i per a totes les edats, metodologies i maneres de treballar, recomanacions de llibres, autors, llibreries, gèneres textuals, ens ha ajudat a incorporar les TIC en la lectura.... en definitiva un munt de coses que em faran més fàcil el meu treball a l'aula i que m'han fet descobrir molts aspectes que fins fa res desconeixia. Per tant, ha estat un plaer, l'acabe molt content, satisfet i amb molts més coneixements!"

− Luis Miguel Pastor Pastor

"Ha estat tot un plaer compartir aquest curs amb tots vosaltres, així que el recomane 100% i ara que heu dit que formem part de la comunitat em quede encara més contenta, perquè realment em sabia molt mal que açò acabara ja!
La meva recomanació anirà també via twitter, al Diploma hem vist totes les possibilitats que ens ofereixen les TIC i les xarxes socials són una bona ferramenta per a difondre aquest Diploma 😉 Gràcies!"

− Desamparados Cebolla Talens

"El Diploma m’ha aportat moltíssima informació que, com a docent de la matèria de Valencià, he començat a aplicar; de fet, els meus alumnes de 1r de Batxillerat estan enfeinats amb la creació d’un blog on estem iniciant el camí de la lectura augmentada de Terra baixa, d’Àngel Guimerà. Evidentment, la tasca eixirà com eixirà perquè ni ells en són experts, ni jo menys, però la il•lusió i les ganes crec que compensaran els resultats i, amb el temps, la cosa millorarà. Els models de bones pràctiques han estat molt interessants i pense que donen llum i ànims per seguir endavant.
En definitiva, ha estat un immens plaer cursar aquest Diploma perquè m’ha enriquit a molts nivells. "

− Vicent Aleixandre Lluch

"Jo, com a experiència pròpia, puc dir que m'ha semblat fascinant aquest diploma, ja que gràcies a fer­lo he descobert un món molt ampli com és el de la literatura i que jo desconeixia. M'encanta llegir i, a més, com a mestra pense que ha sigut molt important aquest cúmul de nous sabers que crec que seran molt profitosos."

− Noelia Vicedo Tarrazona

"Ha estat molt bé i el recomane totalment. M ́ha permès coneixements sobre literatura infantil i juvenil i moltíssimes qüestions que desconeixia per complet i ara conec.
M ́emporte una gran quantitat de recursos que segur que utilitzaré més endavant. Molt recomanable!"

− Sara Esteve Vicedo

"La meua valoració d'aquest diploma es, sobretot, lo enriquidor que ha estat per a mi. M'ha aportat una cuantitat enorme d'informació que jo desconeixia i que, de segura estic, que va a ser un dels pilars fonamentals per a la meua formació i futura professió de docent. Moltes gràcies per tot, ha sigut un gran plaer poder cursar­lo i sens dubte el recomanaré a tots aquells que tinguen relació amb aquest àmbit educatiu. Per finalitzar, cal recalcar la gran amabilitat del profesorat en tot moment. Ha estat genial!!!!!!!!!"

− Vanessa Gandía Revert

"Fa un any anava boja buscant un diploma com aquest que a més de poder gaudir d'ell em servira per a les meues oposicions al cos de mestres. Un plaer i una font de recursos inesgotable. En tindré un grapat d'opcions per a les meues classes, sense dubte!
Tant Maite com Gemma han estat unes guies i unes orientadores fantàstiques! Gràcies per permetre'm adaptar els meus horaris! Cal esmentar també a Carme que m'ha resolt tots els dubtes tecnológics que m'han sorgit. És 100% recomanable pel que fa als continguts, al plaer que dona seguir el curs i pel premi d'1 puntet a les meues oposicions de regal."

− María del Consuelo Mir Lamaza

"La realització d’aquest diploma, per la meua part, ha estat una experiència molt gratificant, atès que he pogut adquirir molts coneixements sobre el tema de la literatura infantil i juvenil, que era la finalitat que jo buscava quan vaig decidir apuntar­me.
Tot i ser una formació a distància a través de la plataforma virtual, l’experiència, com he comentat abans, ha estat molt positiva i sens dubte, hi repetiria!"

− Rita Benavent Oltra

.

Direcció

Gemma Lluch

Web   Facebook   Twitter

Maite Monar van Vliet

Web   Facebook   Twitter