DADES GENERALS

Curs acadèmic Curs  2020 / 2021
Tipus de curs Diploma de Postgrau
Nombre de crèdits 25,00 Crèdits ECTS
Matrícula 680 € (import preu públic)
Destinataris Els destinataris als quals ens adrecem són docents de secundària i primària, bibliotecaris, llibreters, treballadors d’editorials, treballadors de les àrees culturals dels ajuntaments, graduats en Filologia, Documentació, Pedagogia i Magisteri.
Modalitat On-line
Lloc d’impartició A través de l’Aula Virtual de l’ADEIT
Horari Aula Virtual ADEIT

 

DIRECCIÓ

Organitzador Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. IIFV
Col·laborador Estructura de Recerca Interdisciplinar de Lectura. ERI-Lectura / Associació d’Editors del País Valencià / Associació d’Escriptors en Llengua Catalana / Acadèmia Valenciana de la Llengua / Subdirecció General del Llibre, Arxius i Biblioteques de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports de Generalitat Valenciana / Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana / Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (OEPLI-IBBY) / Departament de Filologia Catalana. Universitat de Les Illes Balears / Departament de Filologia Catalana. Universitat de València / Departamento de Innovación y Formación didáctica. Universitat d’ Alacant / Ediciones Ekaré / Editorial Andana / Editorial Bromera / Fundació Bromera per al Foment de la Lectura / Sembra Llibres
Direcció Gemma Lluch Crespo – Catedràtica d’Universitat. Departament de Filologia Catalana. Universitat de València.

Maite Monar Van Vliet – Doctora en Filologia Catalana. Professora d’Educació Secundària. Valencià: Llengua i Literatura.

 

TERMINIS

Preinscripció al curs
 Fins el 25/09/2020
Data inici  5 d’octubre de 2020
Data fi  9 d’abril de 2021

 

MÉS INFORMACIÓ

Telèfon 963 262 600
Xarxes socials https://www.facebook.com/DiplomaLIJ/
https://twitter.com/DiplomaLIJ
https://www.instagram.com/DiplomaLIJ/
Correu electrònic informacion@adeituv.es