#XIIDiplomaLIJ ens recomana

INSCRIPCIÓ #XIIIDiplomaLIJ 

Les persones que han acabat la 12a edició del Diploma en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves ens recomanen…

“El Diploma en Cultura, Lectura i Literatura Infantil i Juvenil m’ha servit per aprofundir en matèries, adquirir coneixements, donar eines i noves perspectives, descobriments, tot plegat per a posar-ho en pràctica el dia a dia en la meva biblioteca. Una formació ben estructurada i amb prou informació. Uns professionals excel·lents que fan un bon guiatge durant tot el diploma”.

Judit Tomé Monllaó, bibliotecària tarragonina

“Me ha encantado el Diploma en Cultura, Lectura y Literatura Infantil y Juvenil. Sumamente útil para mi día a día en el aula. He conocido herramientas que no conocía, nuevas corrientes, profundizando en los tipos de literatura, adquiriendo conocimientos para crear nuevos lectores. Los materiales de todas las asignaturas y la implicación de los profesionales que lo forman ha hecho de este curso una bonita y enriquecedora experiencia”.

Bárbara Martínez Jemes, mestra d’Infantil alacantina

“El Diploma d’Especialització en Cultura, Lectura i Literatura per a infants i joves ha estat ple de contingut necessari per poder aprofundir els nostres coneixements previs. A més a més, la constància, implicació i dedicació per part de l’equip directiu, de tot el professorat i de totes aquelles persones que han participat no ha cessat al llarg del diploma.
Sens dubte, una recomanació absoluta si es vol ampliar, consolidar i/o tindre inquietud en l’aprenentatge”.

Cristina López Domingo, filòloga valenciana

“Aquest Diploma m’ha suposat nous aprenentatges. He descobert vesants de la cultura, la lectura i la literatura que desconeixia i que ara m’han dotat d’una altra mirada envers aquestes. També, he ampliat el ventall de criteris alhora de parlar i opinar sobre una lectura i, perquè no? sobre qualsevol obra i/o expressió artística i/o escènica”.

Lorena Sempere Domínguez, mestra d’Infantil alacantina

“El Diploma en Cultura, Lectura i Literatura Infantil i Juvenil m’ha servit per ordenar idees i conceptes que ja coneixia, per aprendre moltes coses noves i per poder aprofundir en nous terrenys. M’ha agradat molt la llibertat que hi ha de “tempos” , ja que m’ha permés combinar perfectament el diploma amb la vida personal i laboral. És la primera vegada que faig un curs online i m’ha semblat molt amè. M’han agradat molt els docents que han impartit cada una de les unitats. Sens dubte el recomanaria. Gràcies”.

Georgina De Yebra Pintó, actriu i docent barcelonina

“Vull comentar que ha estat un plaer fer aquest postgrau: he après moltíssim de llibres, literatura infantil i juvenil i cultura!! Hi ha tanta informació exposada que mai la podrem aplicar tota.  A reveure i fins aviat!!”

Laura Palomer Trías, bibliotecària gironina

“He acabat de fer el curs en línia i ha estat una experiència increïble! Els tutors són realment professionals i les lliçons estan ben estructurades i clares. M’ha agradat especialment la combinació de teoria i pràctica, ja que he après a aplicar les tècniques que he après en situacions reals. També m’ha agradat la flexibilitat que ofereix el curs, ja que puc fer-lo al meu ritme i adaptar-lo al meu horari. En general, recomane aquest curs”.

Emilio Benavent Oltra, mestre de Primària valencià

“Aquest curs m’ha servit i em servirà molt en la meva feina a la biblioteca. Ara conec més profundament el fons infantil i juvenil i, gràcies a tots els materials que ens han facilitat els professors i professores i la resta d’estudiants també en podré treure més profit: noves dinàmiques, idees per treballar aquest fons, per donar-lo a conèixer…”

Anna Codina, mestra i bibliotecària gironina