Per què aquest és el teu postgrau?

Diploma Primera Edicio_Página_1

 

1.Després del Máster Promoción de la Lectura y Literatura Infantil del Cepli-UCLMsom el PRIMER postgrau en Cultura, Lectura, Educació Literària i Literatura per a Infants i Joves, el segon més antic de tot l’estat espanyol i el primer en català.

La primera edició la vam fer el curs 2005-2006 i la resta [1]:

 

2. Perquè pel nostre postgrau han passat grans especialistes en Cultura, Lectura, Educació Literària i Literatura Infantil i Juvenil:

Elsa Aguiar, Pasqual Alapont, Antonio Ariño Villarroya, Anna Ballester, Josep Ballester, Joan Borja, Adelaida Cabo Pavia, Teresa Colomer, Miquel Desclot, Jesús Díaz, Teresa Duran, Joan Carles Girbés, Olalla Hernández, Noelia Ibarra, Rafael Miralles Lucena, Pascuala Morote, Antonio Mula, Joan Portell, Pau Rausell, Cecilia Silva Díaz, Enric Solbes, Eduardo Vidal-Abarca, Santiago Yubero i Elisa Yuste.

3. Perquè les avaluacions i l’experiència de les 10 edicions ens han permés construir un equip de més de 20 professors universitaris i dels millors professionals del sectorEn el lloc web els pots conèixer.

4. Perquè l’experiència ens ha demostrat que un postgrau ha d’adequar-se als estudiants, per això:

  • la modalitat online et permet marcar el teu ritme de treball,
  • el Treball Final de Diploma s’adequa a les teues necessitats i al teu entorn professional.

5. Perquè tots els estudiants del nostre postgrau han acabat amb èxit el seu procés de formació i han aconseguit el seu Diploma.

Maite, Rosa, Maria i Gemma no us abandonen. Sempre, us ajudaran a seguir i superarem junts els entrebancs que la vida ens posa en el camí.
Per a nosaltres sou persones amb ganes de treball i d’aprendre.

6. Perquè som l’únic postgrau online en Cultura, Lectura, Educació Literària i Literatura per a infants i Joves pensat des de la cultura en català.

7. Perquè els graduats de les diferents edicions ens recomanem. Mira:

8. Perquè iniciem cada curs amb la mateix il·lusió que l’anterior.

9. Perquè ens heu ensenyat a crear una comunitat d’aprenentatge on l’intercanvi de coneixements i el treball conjunt no és una paraula ni una promesa. És una realitat.

Per tant, si pots triar l’original, la tradició, l’excel·lència… No ho dubtes!

INSCRIPCIÓ