UN ABANS I UN DESPRÉS

La 13a edició del postgrau Diploma en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves és un abans i un després de la nostra història.

Des del curs acadèmic 2005-2006, oferim des de l’ADEIT i la Universitat de València una formació en cultura, lectura i literatura per a infants i joves des de la cultura en llengua catalana:

PER QUÈ AQUEST POSTGRAU?

Un equip de direcció i de coordinació que el va iniciar Gemma Lluch i al que, en diferents moment, es van incorporar Maite Monar, Rosa Cortés, Maria Peris i Andrea Rodríguez Lluch.

EQUIP DEL POSTGRAU

El grau de satisfacció de les quasi 600 persones que s’hi ha format és altíssim i podeu llegir les diferents recomanacions en el blog del Diploma.

RECOMANEM AQUEST POSTGRAU

Després de quasi 20 anys i 13 edicions hem decidit parar  i reflexionar sobre quin és el tipus de formació que necessiten els nostres docents, bibliotecaris, editors, llibreters i persones interessades en aquest tipus d’espai universitari en el territori de llengua catalana.

Hem iniciat un període d’anàlisi i reflexió per poder explorar nous públics i nous interessos.

En aquesta reflexió entra un problema que afecta tots els postgraus propis de les universitats espanyoles (siga màster o diploma): la consideració que fa l’administració en el cas de les oposicions a docents o biblioteques, per posar un exemple. Una problemàtica general que hem resumit en aquest post.

AQUEST POSTGRAU COMPTA PER A LES OPOSICIONS?

Per totes aquestes raons parem i reflexionem. Tornem aviat, però d’una altra manera.

Gemma Lluch, Maite Monar, Rosa Cortés, Maria Peris i Andrea Rodríguez Lluch.