La #IXDiplomaLIJ ens recomana

LIJ

 

INSCRIPCIÓ #XDiplomaLIJ

 

Les persones que han acabat la 9ª edició del Diploma en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves ens recomanen…

1

Com a estudiant de la 9a edició del curs, m’agradaria dir que m’ha paregut un curs molt dinàmic i on la pràctica ha prioritzat, on el temari i les recomanacions als fòrums han ajudat a conèixer moltíssims recursos que són el que realment es necessita per a treballar a les aules.

Moltes gràcies, Teresa Rodríguez Martí

2

Ha estat un autèntic plaer poder formar part d’aquesta 9a edició del Diploma. Ha sigut una forma diferent i innovadora d’aprendre, no sols del professorat, sinó també dels meus companys i companyes, cada opinió i cada recomació ja la tinc apuntada i espere poder aprofitar-les en un futur. A més, el temari és molt divers i complet. Recomane aquest Diploma a tot aquell que vulga estudiar la literatura infantil i juvenil des d’una perspectiva innovadora.

Moltes gràcies per tot, Noèlia Pedro Julia.

3

Us escric amb una mica de desconsol perquè hem arribat al final del Diploma sense tan sols adonar-me’n.

El Diploma és molt àgil, amb riquesa de continguts, pràctiques adients, abundor d’idees, recomanacions, comentaris, bona planificació i funcionament eficient del programa. Però, per damunt de tot, destacaria la gran qualitat del professorat i la generositat dels companys amb les seves aportacions. Me’n vaig amb una maleta plena d’il·lusió per continuar innovant, amb noves idees per aplicar a l’aula i amb el goig d’haver compartit, amb un grup de bojos per la lectura, la passió per la literatura.

Com diu la cançó, desitjo que no sigui un adéu per sempre sinó un adéu per un instant. Una abraçada molt forta,

Georgina Samarra Gas

4

La 9a edició del Diploma en Cultura, Lectura i LIJ s’ha acabat. I per a mi, ha passat volant, setmana a setmana, cada unitat. Un programa exhaustiu, amb un excel·lent professorat.

M’ha agradat poder anar fent al meu ritme, totes les tasques. Molts recursos, i propostes pràctiques.

Rosa Ferrer Romeu

5

Tot un plaer haver participat en la 9a edició del Diploma en Cultura Lectura i Literatura per a Infants i Joves. Ha sigut una experiència molt enriquidora tant professional com personalment, i no sols pel temari de cadascuna de les assignatures, sinó per les aportacions del professorat i, sobretot, dels companys i companyes, cosa que ha propiciat el fet d’aprendre d’una forma molt dinàmica.

Moltes gràcies, Cristina Pastor Lurbe

6

Per a mi ha sigut un plaer haver format part com a alumna d’aquesta 9a edició del Diploma en Cultura Lectura i Literatura per a Infants i Joves. Considere que he adquirit nous coneixements sobre literatura infantil i juvenil que segur podré aplicar en la meua pràctica docent, per la qual crec que ha sigut una experiència molt enriquidora.

Sens dubte recomane cursar aquest diploma ja que les professores que l’imparteixen són molt professionals i en tot moment estaven disponibles per a resoldre qualsevol dubte. A més, com és un curs totalment online, cada alumne pot anar seguint-lo al seu ritme. No m’ha defraudat en absolut

Moltes gràcies, Sara Segarra Juárez

7

Han estat set mesos on he pogut conèixer i aprofundir el fantàstic món de la lectura i tot el que l’envolta de la mà dels millors professionals.

Tenim moltes idees i recursos per treballar! Fem de la lectura infantil i juvenil un pilar de la nostra societat!

Marc Magrinyà Torner

8

En primer lloc, m’agradaria donar les gràcies a tots els professors que heu fet possible la 9é edició́ del Diploma en Cultura Lectura i Literatura per a Infants i Joves. Ha sigut un curs molt enriquidor per a mi, he conegut multitud de tècniques giren entorn de la literatura infantil i juvenil, fins i tot ens heu donat l’oportunitat de conèixer a diferents autors a través de diferents mitjans. D’altra banda, voldria donar les gràcies a tots els companys i companyes per les seues recomanacions i intercanvi d’idees. En general, és un curs del qual he aprés moltíssim i en el qual he gaudit de la majoria de les seues activitats.

Moltes gràcies, Cristina García Palomo

9

He disfrutado mucho de la 9a edición del Diploma en Cultura Lectura i Literatura per a Infants i Joves, y me alegro mucho de haberme decidido a matricularme, a pesar de que no estaba segura de si podría seguir el ritmo ni de si me serian accesibles los materiales sin ser catalanoparlante.

Al final, todo el profesorado se ha asegurado de que fuera siguiendo bien el curso, y no ha resultado ningún problema, sino todo lo contrario. Me ha hecho aprender mucho sobre la literatura juvenil, en general, pero también de otra lengua, y me ha servido también para reflexionar sobre la tradición particular de mi tierra, en la que nunca me había parado a pensar con tanto detalle.

Me llevo un montón de bibliografía para seguir aprendiendo sobre literatura infantil y juvenil, y muchas ideas muy interesantes compartidas por los compañeros.

¡Gracias! Berta Martín Collado,

10

Moltes gràcies a tot l’equip organitzador per fer possible aquest Diploma en Cultura Lectura i Literatura per a Infants i Joves! Ofereix uns continguts i recursos molt amplis per tota persona interessada en la cultura, literatura i llibres per infants i jovents en català.

Jo anava amb una mica de por per no encaixar pel meu perfil professional però no és un diploma orientat en exclusiva a docents i bibliotecaris, els continguts s’obren a molts altres perfils dins el mercat de la lectura: en paper i digital.

El fòrum ha estat un espai de trobada amb un equip de professors al darrera molt actiu i ple de propostes. Els fòrums de les diferents unitats s’han omplert de converses, reflexions, idees i recursos. També menció a les entrevistes amb diferents especialistes a YouTube com la xerrada d’editors.

Ha estat un plaer formar part d’aquest diploma durant uns mesos.

Raquel Centeno González