LABRADO, Víctor; URIOS, Pau El caro

LABRADO, Víctor; URIOS, Pau El caro

Captura de Pantalla 2021-12-20 a les 18.44.10

 

L’onzena Edició del postgrau de la Universitat de València sobre Cultura, Lectura i Literatura Infantil i Juvenil compta amb una comunitat d’aprenentatge de molt de nivell, amb moltes ganes d’aprendre i també de participar. D’entre les tasques que duen a terme està la de l’elaboració d’una ressenya crítica. És per aquest motiu que compartim amb vosaltres algunes d’aquestes Recomanacions de lectura a la #XIDiplomaLIJ

Si voleu més informació sobre com escriure una ressenya crítica, us recomanem la lectura d’aquest post, del Blog del Departament de Filologia Catalana.

Juan Orozco  ressenya El caro. 

LABRADO, Víctor; URIOS, Pau. El caro, Alacant, 2013.

WhatsApp Image 2021-09-23 at 11.27.05Editorial: Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert

Col·lecció: Aladroc, vol. 1

Lloc i any d’edició: Alacant, 2013

Descripció física: 20 p.: il·l. col.; 23 x 23 cm

ISBN: 978-8477846314

Si reunim un projecte del professor de la UA Joan Borja, la narració de Víctor Labrado i la mà de Pau Urios ha d’eixir aquesta genialitat.

El Caro és una llegenda sobre un pastor que, a causa de la seua avarícia, és castigat a perseguir amb forma de mussol el seu ramat per la resta dels dies. La combinació del text amb les il·lustracions fa que tant adults com menuts, sense adonar-se’n, s’introdueixen dins de la història. A més, s’acompanya amb un joc de cartes per reforçar el missatge i continuar amb l’aventura.

Aquest llibre forma part de la col·lecció Aladroc, dissenyada per a joves i infants, on es recullen distintes rondalles de la província d’Alacant. Per a cada un d’aquests volums han participat distints autors i il·lustradors, cosa que enriqueix així el ventall d’experiències per cada volum.

Com citar:

Orozco Mulet, Juan (2021): “Ressenya d’El Caro”. Blog Diploma d’especialització en Cultura, Lectura i LIJ. Universitat de València. 14-03-2022.

Minibiografia:

Juan Orozco Mulet, diplomat en Biblioteconomia i Documentació a la Universitat de València i màster en gestió cultural a la Universitat Oberta de Catalunya, ha col·laborat en distintes biblioteques públiques i escolars.

Facebook: juan.orozcomulet

Twitter: @Joan_Fortu