#XIDiplomaLIJ ens recomana

INSCRIPCIÓ #XIIDiplomaLIJ 

 

Les persones que han acabat l’onzena edició del Diploma en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves ens recomanen…

Nuria Riera Cunill. Barcelona

Futura docent de Secundària

En el Postgrau he après moltes coses! M’agradaria també seguir aprenent i sobretot ara que en un termini relativament curt començaré a treballar a Secundària. I per sobre de tot visca la literatura, els bons llibres i les persones meravelloses per compartir tot aquest món.

Marcela Coladello Ferro. Braga (Brasil)

Doctoranda i docent de Primària

Bona tarda professora, estic arreglant el text. Estic aprenent català i el meu corrector de Word només té portuguès i castellà. Així que vaig una mica més lenta. Però he après qüestions molt importants en aquest curs per a la meva vida professional. Ja trobo a faltar les classes setmanals! Moltes gràcies!

Cristina Mollà Herrera. València

Periodista. Gabinet de Comunicació Institucional

Gràcies per tot!! He gaudit i he aprés moltíssim amb este treball i amb el curs. Ha sigut encoratjador, didàctic i divertit. Una abraçada.

Juan Orozco Mulet. Alacant

Món de les biblioteques municipals i escolars

Tota la raó al dir que fins a l’última unitat estarem “enganxats” en aquest Postgrau! Amb aquest tema es torna a evidenciar que per a fer promoció de la literatura cal tindre imaginació i ganes.
Enhorabona per totes aquestes iniciatives compartides.

Lidón Juan Serrat. Castelló

Món de les biblioteques municipals

Ha sigut un plaer fer aquest diploma i he pres bona nota de moltes cosetes que espere anar mirant, disfrutant i compartint.

Gabriel Pons Pons. Menorca

Docent de Batxillerat i Cicles

Moltes gràcies! Jo també et pos un 10 com a tutora!
Ja t’explicaré com va el Maó, municipi lector.
Una abraçada.